Tømrer i Solrød

Hos Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise har vi en masse erfaring indenfor tømreropgaver i Solrød. Vi er en alsidig tømrervirksomhed med stor ekspertise i taglægning og tagrenovering. Vores mål er altid, at levere højkvalitets tømrerarbejde hver gang vi arbejder med opgaver i Solrød.

Med os som din tømrervirksomhed i Solrød er du i sikre hænder. Vi har udelukkende erfarne tømrere ansat, og det er et krav, at personalet hele tiden holder sig opdateret på nye metoder, værktøj og materialer. På den måde er du som kunde sikret et flot og ordentligt resultat, som du kan være fuldt ud tilfreds med.

Vi garantere tømrerarbejde af høj kvalitet i Solrød

Du vil opleve, at vi gør meget ud af at opbygge en god dialog, da det er med til at sikre, at vi hele tiden arbejder i overensstemmelse med dine ønsker. Vi sørger for løbende at holde dig opdateret, da det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg ved det tømrerarbejde, vi udfører i Solrød.

Da vi er medlem af Byg Garanti er du sikret, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Så ligegyldigt hvilken type tagarbejde eller tømrerarbejde vi udfører, er du garanteret en professionel løsning.

Kontakt tømrer i Solrød i dag

Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Solrød eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.