Tømrer i Karlslunde

Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise tilbyder professionelt tømrerarbejde og tagarbejde i Karlslunde og omegn. Vi er fagspecialister til fingerspidserne, og ingen tømreropgave er for udfordrende til os. Vi har hovedsæde i Greve og har derfor et stort kendskab til de omkringliggende byer herunder Karlslunde. Vi har haft stor succes i Karlslunde og omegn med vores tømrerarbejde. Du kan læse mere vores anmeldelser her.

Samarbejde og dialog er en vigtig del af byggeprocessen, og vi lægger derfor stor vægt på at holde vores kunder løbende opdateret. Vi har altid for øje at løse vores tømreropgaver i Karlslunde i overensstemmelse med vores kunders ønsker, og det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg ved det tømrerarbejde, vi udfører.

Din tømrerløsning i Karlslunde

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har kun veluddannede tømrere, der jævnligt uddanner sig i nye metoder og værktøj. Vi benytter også kun de bedste materialer, så hvad end vi skal foretage et tagskifte, lave en tilbygning eller en større renovering i Karlslunde,så er du garanteret, at kvaliteten af vores materialer altid er i top.

Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale om tagskifte, tagkonstruktion eller anden form for tømreropgave samt et gratis tilbud.

Vi kan hjælpe med alle slags tømreropgaver i Karlslunde, og vi er særligt stærke i:

Kontakt Tømrer Karlslunde i dag

Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Karlslunde eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.