Tømrer i Hvidovre

Bor du i Hvidovre og har brug for en energirenovering eller udført anden form for tømreropgave, så vil Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise gerne hjælpe dig. Vi lytter til dine ønsker og udfører tømrerarbejde i absolut højeste kvalitet i Hvidovre. Vi er specialister i blandt andet tagarbejde, renovering, og tilbygning.

Hos os gør vi en dyd ud af at levere et godt stykke tømrerarbejde, og vi er ikke villige til at gå på kompromis med hverken vores håndværk eller de tømrerprodukter, vi bruger. Det er derfor også et krav, at vores personale jævnligt uddanner sig i nye metoder og materialer, så vi derved sikrer, at du hyrer den bedste tømrer i Hvidovre, når du hyrer os.

Vi garanterer professionelt tømrerarbejde i Hvidovre

Dine ønsker og behov er i fokus, og vi gør alt for, at du som kunde er glad og tilfreds med det endelige resultat. Vi bestræber os hele tiden på at være tillidsvækkende og imødekommende, og vi lægger stor vægt på, at vores tømrere opbygger et godt samarbejde med vores kunder i Hvidovre og omegn.

Vi er medlem af Byg Garanti, og du er som kunde garanteret, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Så tag os gerne med på råd, hvis du skal have udført tagarbejde, tømreropgaver eller har brug for en partner til den totale entreprise i Hvidovre.

Kontakt tømrer i Hvidovre i dag

Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Hvidovre eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.