Tømrer i Glostrup

Er du på udkig efter en altfavnende og professionel tømrervirksomhed i Glostrup og omegn? Så tag kontakt til Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise. Vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og giver en gratis og uforpligtende vurdering af din udfordring.

Hos Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise bestræber vi os på altid at levere tømrerarbejde i højeste kvalitet, og vi uddanner os derfor jævnligt i nye materialer, værktøj og metoder – specielt inden for taglægning og tagrenovering, som er vores speciale. Ydermere ønsker vi, at blive din foretrukne tømrervirksomhed i Glostrup. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter vi benytter os af.

Din loyale tømrer i Glostrup

Vi gør en dyd ud af at lytte til dine ønsker og behov, da det er vigtigt for os, at du har tillid til os som tømrer, og det tømrerarbejde vi udfører. En åben, ærlig og løbende dialog er med til, at du som kunde er involveret i byggeprocessen og i sidste ende står tilbage med netop det resultat, du ønsker.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Hos os er du sikret en professionel tømrerløsning i Glostrup. Vi kan hjælpe hvis du eksempelvis skal have lavet ny garage eller har brug for en partner til den totale entreprise i Glostrup.

Kontakt tømrer i Glostrup i dag

Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Glostrup eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores kontaktformular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.