Tømrer på Amager

Bor du på Amager og skal have skiftet tag, lavet tilbygning eller udført anden form for tømreropgave, så vil Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise gerne hjælpe dig. Ring til os på telefon: 31 31 32 00 og få et uforpligtende, gratis tilbud på lige netop din udfordring.

Hos os vil du opleve, at vi ikke går på kompromis med vores håndværk eller de tømrerprodukter, vi bruger. Vi gør en dyd ud af at levere et godt stykke tømrerarbejde, og det er et krav til vores veluddannede tømrer, at de jævnligt videreuddanner sig i nye metoder, materialer og værktøj.

På den måde sikrer vi, at du som kunde altid får den bedste tømrer til opgaven i Amager området. Ydermere vil vi gerne garantere, at de materialer vi gør brug af er af højeste kvalitet. Vores tømrere på Amager går nemlig aldrig på kompromis med deres arbejde

Kvalitet er nøglen til glade kunder på Amager

Vi lægger stor vægt på, at vores tømrer opbygger et godt samarbejde med dig som kunde. Vi har dine ønsker og behov i fokus. Forhåbentlig kan vi dermed være Amagers foretrukne tømrervirksomhed. Vi sørger desuden for at holde dig løbende orienteret, så du hele tiden er med i byggeprocessen. Det. Det vigtigste for os er, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.

Vi er medlem af Byg Garanti, og du er derfor garanteret, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Tag os gerne med på råd, hvis du skal have udført tagarbejde, tømreropgaver eller har brug for en partner til den totale entreprise.

Kontakt os for tømrerarbejde på Amager i dag

Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer på Amager eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.