Tagarbejde

Søger du hjælp til tagarbejde? Så læs mere her på siden om, hvordan vi kan hjælpe dig. Hos Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise er taglægning og tagrenovering blandt vores spidskompetencer. Vi udfører hvert år tagarbejde på adskillige boliger af alle typer. Brdr. Dyrner holder til i Hovedstaden, men vores services dækker hele Sjælland.

Vi udfører alt slags tagarbejde. Se herunder, hvordan vi muligvis kan hjælpe dig:

 • Tagrenovering
 • Udskiftning af tag
 • Udbedring af tagskader
 • Reparation af tag
 • Udnyttelse af tagetage
 • Ny kvist
 • Isolering og efterisolering
 • Tagarbejde i forbindelse med energioptimering
Skal vi ringe dig op?
Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.
Godt håndværk Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg. Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner. Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Tagarbejde udført af tagspecialister

Vi er tagspecialister til fingerspidserne og vi uddanner os jævnligt i taglægningsmetoder, materialekendskab, samt valg af tegl- og tagsten. Vi ansætter udelukkende kompetente tagfolk, som vi er trygge ved at sende ud på enhver opgave. Du kan derfor roligt læne dig tilbage, mens vi klarer tagarbejdet.

Vi udfører mange former for tagarbejde for både private og erhverv på hele Sjælland. Vi har base i Karlslunde, men vi tilbyder hjælp til tagarbejde på hele Sjælland. Vores primære kunder holder blandt andet til i Greve, Solrød, Ishøj, Hvidovre, Vallensbæk, Valby, Rødovre, Glostrup, Kastrup, København og omegn.

Er din by ikke på listen? Så kontakt os eller ring på tlf. 31 31 32 00 for at høre mere.

Har du brug for rådgivning? Så ring til os i dag!

Ring på 31 31 32 00

Tagarbejde sparer dig penge på sigt

Taget er et af bygningens vigtigste elementer. Det beskytter resten af konstruktionen mod vind og vejr, mens det holder kulde og regn ude. Et solidt tag forebygger både fugt- og frostskader samt isolerer mod energitab.

Du kan spare mange penge på at få ordnet det tiltrængte tagarbejde i god tid. Hvis små utætheder bliver opdaget og fikset i tide, kan du nemlig undgå at ende i et større reparations-projekt på et senere tidspunkt, grundet skader som kunne have været forebygget.

Derudover vil du også spare mange penge på el- og varmeregningen ved at efterisolere dit tag i forbindelse med tagarbejde. Varme stiger opad, så hvis taget ikke er godt isoleret, eller ligefrem har huller, siver dine dyrt betalte varmepenge lige ud i den kolde luft.

Tagtyper og valg af tag

Vi anlægger som udgangspunkt alle typer tag. Men grundet vores ekspertise, anbefaler vi ofte følgende tagtyper:

 • Cembrit Ethernit
 • Beton tegl – IBF
 • Naturtegl – V Meyer
 • Stål tag – Areco

Vi samarbejder kun med de bedste leverandører, og har forhandlet os frem til nogle fordelagtige prisaftaler på vores anbefalede tagtyper. Dermed kan vi levere tagarbejdet til en ekstra fordelagtig pris, når du vælger en af ovenstående typer af tagbelægning.

Hvis vi finder frem til en anden tagtype, som passer bedre til dit behov, kan vi selvfølgelig stadig lægge taget for dig. Vi udfører alle tagopgaver med alle typer tegl og tagsten, og vi vil altid give dig vores ærlige faglige vurdering.

Er du i tvivl om hvilken type tag du bør vælge, så tag os med på råd inden vi afgiver et tilbud. Vi støtter vores kunder så meget som muligt, men vi taler ikke efter munden. Sådan opnår vi de bedste samarbejder og ligeledes de bedste resultater.

Tagarbejde med Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti. Det er din sikkerhed for, at vi overholder alle de gældende standarder, der findes for danske tømrervirksomheder ved tagarbejde. Det er er en stor og kostelig investering at anlægge tag. Derfor er det vigtigt, at du er tryg ved forløbet og ved os som din fagperson.

Når du hyrer os til at udføre tagarbejdet for dig, er du i gode hænder. Vi holder os jævnligt ajour med alle gældende standarder for levering af et godt og professionelt tagarbejde. Vi sætter også en ære i løbende at holde dig opdateret med tagarbejdets fremgang og status på projektet, så du altid er en del af projektet.

Skal vi klare dit tagarbejde på Sjælland? Kontakt os i dag

Kontakt os nu og få en uforpligtende samtale omkring dit behov for tagarbejde. Vi tager ud på hele Sjælland og giver en gratis vurdering af hele projektet. Ring på tlf. 31 31 32 00 eller send os en mail via vores kontaktformular her på hjemmesiden.