Opsætning af hegn

Skal du have nyt hegn til haven? Undgå frustration og ømme fingre, og lad os sætte det op for dig. Brdr. Dyrner er specialister i alt tømrerarbejde. Hvad end dine ønsker er, kan vi hjælpe dig. Vi installerer stakitter, pileflethegn, raftehegn og mange andre typer af hegn til haven.

Vi er din professionelle samarbejdspartner på Sjælland, når du skal have nyt havehegn. Vi holder til i Karlslunde, men tager glædeligt ud til vores mange glade kunder på hele Sjælland. Du finder os for eksempel ofte i Greve, Roskilde og Vallensbæk.

Vi har mange års erfaring med opsætning af hegn i haven samt andre tømreropgaver. Dertil har vi Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder, der sættes for danske tømrervirksomheder.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.
Godt håndværk Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg. Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner. Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Garanti for god service og godt håndværk

Opsætning af hegn kan virke lige til, men for nogle er det en prioritering af tid, når de vælger at lade os overtage opgaven. Andre har måske ikke længere de kræfter, som opsætning af hegn kræver. Vi udfører altid et ærekært stykke arbejde og sætter service og godt håndværk i højsædet.

Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise er både medlem af erhvervsorganisationen Dansk Byggeri, hvorfor du stilles Byg Garanti, når vi opsætter hegn for dig. Derudover har vi, på baggrund af tidligere kunders anmeldelser, opnået Anmeld Håndværkers Elite-Smiley. I denne video kan du se noget af det arbejde, som vi førhen har udført.

Har du brug for rådgivning? Så ring til os i dag!

Ring på 31 31 32 00

Havehegn med mange muligheder

Der er masser af muligheder, når det kommer til valg af hegn. Vi kan rådgive dig ved materialevalg, så du kan få det hegn, der passer bedst til dine ønsker, behov og livsstil. Vi vejleder også i æstetiske beslutninger om, hvordan du kan få et hegn, der passer til netop dit hus og din have.

Vi installerer blandt andet disse hegn:

  • Pilehegn
  • Lægtehegn
  • Bræddehegn
  • Plankeværk
  • Trådhegn
  • Ivarplank
  • Bullklink
  • Portanlæg
  • Havelåger
  • ... Og mange andre typer hegn efter behov

Opsætning af havehegn til alle formål

For at vælge det bedste hegn er det afgørende at forstå, hvilket formål hegnet skal opfylde. Skal det afskærme for vinden, eller skal det holde dyr inde eller ude? Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dit nye havehegn.

Hegn til forhaven

Forhavehegn, også kaldet facadehegn, indrammer haven på en smuk og elegant måde, så forhaven både kan nydes fra dit hjem og ude fra vejen. Mange af vores kunder kan godt lide at have et lavere hegn i forhaven, så de kan følge med i hvad, der sker i nabolaget og samtidig vise deres flotte forhave frem til omverden.

Hegn til baghaven

Baghaven er et intimt sted, der kun nydes af husets beboerne og deres indbudte gæster. Derfor vælger mange at installere et tæt baghavehegn på omkring 2 meters højde. Således kan baghaven nydes i ro og fred – uden at nysgerrige naboer kigger over.

Få et tilbud på opsætning af hegn til haven

Har du brug for opsætning af hegn på Sjælland? Så kommer vi glædeligt ud og klarer det hårde arbejde for dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os og forhøre dig om dine muligheder for opsætning af hegn til haven. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig – og vi tager gerne en helt uforpligtende snak.

Du kan skrive til os via vores kontaktformular her på siden eller ringe til os på tlf. 31 31 32 00.