Om Brdr. Dyrner

Derfor skal du vælge os

Brdr. Dyrner Tømrer og Totalentreprise blev stiftet af Jannick Dyrner i 2015. Vi er en mindre virksomhed med stor passion for det gode håndværk og en allerede stor erfaring inden for faget. Vi holder til i Greve, hvorfra vi kører ud til vores kunder overalt på Sjælland.

Kvalitet frem for alt

Vi sætter en ære i godt håndværk og et veludført stykke arbejde. Derfor lægger vi vægt på at løse vores opgaver med kvalitet for øje, så vi derigennem kan sikre et tilfredsstillende resultat for alle parter. Vi sørger for at holde os konstant opdateret omkring de nyeste teknikker, materialer og værktøjer og bruger udelukkende de bedste materialer til vores opgaver. Hos os bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Det gode samarbejde

For os er dialogen og samarbejdet en vigtig del af en byggeprocessen, og vi lægger derfor stor vægt på at holde vores kunder løbende opdateret. Det er med til at sikre, at det endelige resultat stemmer helt overens med kundens oprindelige ønske. På samme måde sørger vi for at vælge vores samarbejdspartnere med omhu, og heller ikke her går vi på kompromis med kvaliteten.