Ny garage

Brdr. Dyrner er et professionelt tømrerfirma, der udfører tømrerarbejde af høj kvalitet på Sjælland. Vi har stor erfaring med at bygge ny garage og kan opføre din nye garage helt efter dine ønsker.

Vi holder til i Karlslunde, men vi tager ud til vores mange tilfredse kunder på hele Sjælland. Kontakt os på tlf. 31 31 32 00 eller skriv til os for at høre nærmere.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op snarest muligt.
Godt håndværk Deres håndværk bliver lavet hurtig. Og det er i orden. Kan varmt anbefales Vinni Bech Larsen, 4600 Køge
Opsætning af skillevæg i lejlighed Vi valgte Brdr. Dyrner Tømrer & Entreprise pga. en henvisning og vi var lige fra start meget tilfredse med vores valg. Tobias Bruun, 1653 København V
Professionelt kvalitets byggeri Vi har fået bygget et kombineret skur med lounge, isoleret opbevaringsrum og cykelskur af Brd. Dyrner. Ronny H. Larsen, 4000 Roskilde

Ny garage af høj kvalitet

Vi specialiserer os i topprofessionelt garagebyggeri til fornuftige priser. Vi samarbejder med flere leverandører af kvalitetsmaterialer, som vi har særaftaler med. Det betyder at du kan få de bedste materialer til din nye garage til en enestående pris, når du vælger os til at stå for opførelsen af din nye garage.

Hos Brdr. Dyrner kan vi lave din nye garage præcist, som du vil have den. Vi besvarer ligeledes alle de spørgsmål, du måtte have undervejs. Vi samler på glade kunder. Derfor sørger vi for, at du er fuldt informeret under hele bygningsprojektet af din nye garage.

Når vi har tilset projektet, modtager du et prisoverslag, som du godkender før byggeprocessen går i gang. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser – bare godt håndværk og en flot ny garage. Læs gerne om vores mange tilfredse kunders oplevelser.

Har du brug for rådgivning? Så ring til os i dag!

Ring på 31 31 32 00

Hvilken garage vil du have?

Vi laver både garager og carporte. Forskellen mellem de to er, at en garage er lukket, mens en carport er åben. Der findes mange forskellige typer garager og carporte, og du kan få den bygget i alt fra træ og sten til beton og stål.

Mange af vores sjællandske kunder ønsker, at deres nye garage blender ind med resten af huset. Vi kan bygge din nye garage i samme materiale og farve som dit hus – eller finde noget, der matcher. Nogle kunder ønsker dog, at deres nye garage skiller sig ud. I så tilfælde lytter vi til alle dine idéer – og sammen finder vi de bedste materialer til at give din nye garage sit helt eget særpræg.

Vi har erfaring med opførelse af både store og små garager på Sjælland, med og uden isolering. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra design til valg af materiale – og vi er meget lydhør for dine forslag. Undervejs vil vi også vejlede dig, så du kan tage et informeret valg der sikrer, at du bliver glad for din nye garage mange år ud i fremtiden.

Fordelene ved en ny garage

En flot garage eller carport er det første, du ser ved et hus. Derfor kan det godt betale sig at investere i en indbydende ny garage. Men en garage skal mere end bare se flot ud. Den skal også være funktionel og passe på din bil.

Vidste du for eksempel, at du kan spare mange penge på reparation af din bil ved at investere i en ny garage? Biler er lavet til at køre på vejen ude i naturen. Men når din bil ikke er på farten, har den bedst af at stå et tørt sted, hvor der ikke bliver alt for koldt.

En garage beskytter din bil fra frost og fugt, når den ikke er i brug. Du kan således skåne din bil for rustdannelse og spare penge på undervognsbehandlingen. Den holder nemlig længere, når din bil står parkeret i din nye garage i forhold til, hvis bilen stod udenfor.

Hvad koster en ny garage på Sjælland?

Prisen på en ny garage afhænger af dine ønsker. Derfor findes der ikke noget entydigt svar på, hvad en ny garage på Sjælland koster. Ligeledes er en timepris heller ikke retvisende, da en erfaren tømrer ofte kan gøre arbejdet hurtigere (og bedre) end en mindre erfaren tømrer.

Har du lyst til at få et bud på, hvad din nye garage kan koste? Så kontakt os for et gratis prisoverslag. Vi tager ud på hele Sjælland.

Skal vi stå for din nye garage på Sjælland?

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om opførelsen af din nye garage på Sjælland. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder og kan samtidig give dig et prisestimat på opgaven.

Du kan kontakte os gennem kontaktformularen her på siden eller ringe til os på tlf. 31 31 32 00. Vi glæder os til at høre fra dig!