Totalentreprise

Har I behov for at få løst et større projekt, så kan vi stå for den totale entreprise.

Som en erfaren tømrervirksomhed, har vi gennem årene skabt et godt netværk af fagfolk på tværs af alle entreprisefag. Vi har samarbejde med både elektrikere, murervirksomheder og andre fagfolk med forskellige specialer.

Vi er selv en alsidig tømrervirksomhed og vi ser os selv som en virksomhed med bredt kendskab. I kan dermed roligt hyre os til totalentrepriser. Vi er vant til større opgaver hvad enten det er kælder, tag eller alt der imellem.


Totalentrepriser for private
Hvad enten I står overfor nybygning eller ombygning af boligen, så er vi det kompetente valg.
Vi har i mange år beskæftiget os med totalrenovering af boliger og opførelse af nye huse eller tilbygninger. Vi kender til alle detaljer ved et større projekt.
I er derfor velkomne til at tage os med på råd før under og efter byggeriet. Det er vigtigt for os at I har tillid til vores arbejde og vores folk. Vi tilbyder derfor altid gratis tilbudsgivning med forudgående dialog.


Totalentrepriser for erhverv
Vi har været med til mange større byggeprojekter for både erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.
Vi har både stået i spidsen for totalentrepriser samt arbejdet som underleverandør. Vi kender derfor alt til de forskellige udfordringer og arbejdsgange der er i forbindelse med et større byggeprojekt.
Det vigtigste for os er at holde en god kommunikation således alle parter arbejder hurtigt og effektivt. Vi kommitter os til deadlines, og orienterer løbende om projektets gang. Jeres forestående projekt er i trygge hænder ved os.


Forsikrings- og stormskader
Forsikringsskader kan typisk være stormskader, der ofte kan være ret omfattende. Tag og tagkonstruktioner er ofte offer for sådanne skader. Det kan betyde at der udover at være behov for en god tømrer som os, også er behov for en kompetent murer.
Vi har flere gode murerfirmaer med stor erfaring i forsikrings- og stormskader. Ved kælder, badeværelse og køkken, kan vandskader ofte indebære at der er behov for en VVS'er. Vi har også her flere kompetente samarbejdspartnere.


Kontakt os i dag
Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale og et gratis tilbud. Brug email formularen her på hjemmesiden eller ring 31313200.

Vi udfører ...