Tømrer Vallensbæk

Hvis du bor i Vallensbæk og omegn og skal bruge en professionel og alsidig tømrer, så står Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle tømreropgaver og er specialister inden for blandt andet taglægning, renovering, og tilbygning.

Hos Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise vægter vi højt, at du som kunde har tillid til os som tømrer, og at du er tryg ved det tømrerarbejde, vi udfører. Vi bestræber os hele tiden på at være tillidsvækkende og imødekommende, og vi lægger stor vægt på at opbygge et godt samarbejde med vores kunder.

Vi sørger løbende for, at vores tømrer uddanner sig i nye metoder, værktøjer og materialer for på den måde at sikre, at du får den bedste tømrer til opgaven. For os er det vigtigt altid at levere et godt stykke tømrerarbejde, og ingen tømreropgave er for udfordrende til os.

Vi er medlem af Byg Garanti, som er din sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Du er derfor garanteret en professionel løsning, hvad end du skal have anlagt nyt tag, udskiftet vinduer eller har brug for en partner til at stå for den totale entreprise.


Kontakt tømrer i Vallensbæk i dag
Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Vallensbæk eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.

Vi udfører ...