Tømrer Valby

Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise tilbyder professionelt tømrerarbejde i Valby og omegn. Vi er fagspecialister til fingerspidserne, og du vil opleve, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Løbende dialog og samarbejde er en vigtig del af enhver bryggeproces, da det er med til at sikre, at du som kunde er tryg ved det tømrerarbejde, vi udfører. Vi lægger stor vægt på at holde vores kunder opdateret, og vi står altid klar til at svare på de spørgsmål, du eventuelt måtte have.

Hos Brdr. Dyrner Tømrer og Totalentreprise har vi kun veluddannede tømrer. Det er vigtigt for os, at vores tømrer jævnligt uddanner sig i nye metoder og værktøjer, ligesom det er vigtigt for os, at vores materialer er af absolut højeste kvalitet. Så hvad end du skal have foretaget et tagskifte eller lavet en tilbygning, så er du garanteret, at kvaliteten af vores materialer er i top.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.


Kontakt tømrer i Valby i dag
Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Valby eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.

Vi udfører ...