Tømrer Rødovre

Hos Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise har vi udført en lang række tømreropgaver i Rødovre og omegn. Vi er ikke de billigste tømrer i marken, men vi er bestemt heller ikke de dyreste. Og du er garanteret, at vi altid lytter til dine behov.

Hos os er du i fagligt sikre hænder. Alle vores tømrer er veluddannede, og det er et krav, at de løbende holder sig opdateret på nye metoder, materialer og værktøjer. På den måde kan du som kunde være sikker på at få et flot og professionelt resultat, som du kan være fuldt ud tilfreds med.

Du vil opleve, at vi gør en dyd ud af at opbygge en god dialog med dig som kunde, så vi hele tiden sikrer os, at vores tømrerarbejde stemmer overens med dine ønsker. Vi sørger løbende for at holde dig opdateret, så du er med i processen fra start til slut, og så du føler sig tryg ved det tømrerarbejde, vi udfører i dit hjem.

Som medlem af Byg Garanti er du sikret, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Så ligegyldigt hvilken type tagarbejde eller tømrerarbejde vi udfører, er du garanteret, at dit hjem er i sikre og faglærte hænder.


Kontakt tømrer i Rødovre i dag
Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Rødovre eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.

Vi udfører ...