Tømrer Ishøj

Hvis du er på udkig efter en professionel tømrervirksomhed i Ishøj og omegn, så kontakt Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise. Vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og tilser opgavens omfang, hvorefter vi sender dig et uforpligtende tilbud.

Hos Brdr. Dyrner Tømrer & Totalentreprise udfører vi tømrerarbejde i høj kvalitet til en fair pris. Vi gør alt for at være de bedste tømrer på markedet, og vi uddanner os derfor løbende i materialer, værktøj og nye metoder. Specielt inden for taglægning og tagrenovering som er vores ekspertise.

Det er vigtig, at du som kunde har tillid til os som tømrer, og at du er tryg ved det tømrerarbejde, vi udfører. Vi gør meget ud af at lytte til dine ønsker og behov, og vi bestræber os helt tiden på at være tillidsvækkende og imødekommende.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Du er derfor sikret en professionel tømrerløsning, hvad end du skal have foretaget tagarbejde eller har brug for en partner til den totale entreprise.


Kontakt tømrer i Ishøj i dag
Ring eller skriv hvis du har behov for en tømrer i Ishøj eller omegn. Vi tager gerne en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig. Skriv til os via vores email formular, eller ring nu på telefon 31 31 32 00.

Vi udfører ...