Tagarbejde

Skal I have anlagt nyt tag, så findes der ikke en bedre tømrer til opgaven end Brdr. Dyrner Total- og Tømrerentreprise.

Vores helt store ekspertise er taglægning og tagrenovering. Vi anlægger hvert år adskillige tage på boliger af alle typer på hele Sjælland og i hovedstaden. Vi er tagspecialister til fingerspidserne og uddanner os jævnligt i metode og valg af tegl- og tagsten. Kun kompetente tagfolk ansættes ved Brdr. Dyrner Total- og Tømrerentreprise.


Tagtyper
Vi anlægger som udgangspunkt alle typer tag. Men grundet vores ekspertise, anbefaler vi ofte følgende tagtyper:

  • Cembrit Ethernit
  • Beton tegl – IBF
  • Naturtegl – V Meyer
  • Stål tag – Areco
Vi har fordelagtige prisaftaler på alle ovenstående tagtyper, og kan dermed levere tagarbejdet til en fordelagtig pris ved valg af ovenstående typer. Men vi udfører alle tagopgaver med alle typer tegl og tagsten. Er I i tvivl om hvilket type tag I skal have anlagt, så tag os gerne med på råd inden vi afgiver tilbud. Vi støtter vores kunder så meget som muligt og taler ikke efter munden, vi ønsker altid kun et tilfredsstillende resultat.

Byg Garanti
Vi er medlem af Byg Garanti, det er jeres sikkerhed for at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. At anlægge tag er en større og kostelig investering. Det er derfor vigtigt I kan være trygge ved at hyre os til opgaven. Vi holder os jævnligt ajour med alle gældende standarder for levering af et godt og professionelt tagarbejde.

Kontakt os i dag
Kontakt os nu og få en uforpligtende samtale omkring jeres behov. Vi giver en gratis vurdering af hele projektet. Ring på 31313200 eller send os en mail via vores email formular her på hjemmesiden.

Få udregnet prisen på dit nye tag

Vi udfører ...