Tagarbejde i Roskilde

Tagarbejde Roskilde eller omegn, så er det Brdr. Dyrner du skal have fat i.
Overvejer du at få lavet et nyt tag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er tagspecialister, og vi udfører kvalitets tagarbejde Roskilde til fair priser. Vi laver tagarbejde Roskilde men også i Karlslunde, Greve og andre steder rundt på Sjælland. Vi har mange tilfredse kunder, da vi altid sørger for at aflevere et godt stykke arbejde.
Udover tagarbejde kan vi også hjælpe i forbindelse med nyt tag, undertag, renovering af tag eller noget helt andet som nye vinduer.


Hvem er Brdr. Dyrner?
Hos Brdr. Dyrner står vi altid klar til at hjælpe med både store og små opgaver. Vi er tagspecialister, og vi uddanner os hele tiden i de nyeste metode og valg af tegl- og tagsten. Desuden ansætter vi kun højt kompetente fagfolk.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, herunder medlem af Byg Garanti, som er jeres sikkerhed for, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed.

Du kan læse mere om vores tagarbejde her.


Ring for Tagarbejde i Roskilde
Er du interesseret i at høre mere, om hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne ved at skrive til os via email formularen på siden, eller ved at ringe til os på telefon 31 31 32 00. Vi hjælper og vejleder gerne når det handler om tagarbejde Roskilde.

  • Medlem af Byg Garanti
  • Tagspecialister
  • Gratis vurdering af hele projektet
  • Fordelagtige priser

Vi udfører ...