Vi laver mange spændende opgaver til gavn for mange

  • Vi laver mange spændende opgaver til gavn for mange

Det er jo vigtigt, at de unge mennesker også kommer ud af klasselokalerne, så de bevæger sig. Her spiller det en stor rolle, at skolernes udendørs miljøer er attraktive for børnene og de unge. 

En trappe, der både indbyder til bevægelse og til sjovt samvær. Den kan også bruges til lektier og til tankevækkende foredrag, som i et udendørs auditorium – i godt vejr. Det gavner. 

Hos Brdr. Dyrner er vi stolte og glade for også at kunne være med til den type kreative opgaver. Det giver god mening at være med til at skabe gode skolemiljøer for børnene og de unge. Der er heller ingen tvivl om, at det har givet et stort løft til skolebørnenes udendørs miljø. Så vi ønsker skolen tillykke med det nye. 

Hos private, hos offentlige institutioner og for firmaer 
Vi er vant til at håndtere de komplicerede opgaver, hvor mange interesser er inde over. Derfor kan vi altid se flere muligheder i det, som måske fra begyndelsen blot var tænkt som et hegn eller en terrasse. Det er der, hvor du kan opnå fordelene, hvis du deler din drøm med os. Sammen kan vi skabe en fantastisk løsning, som inkluderer mere, uden at prisen fordobles.
Nogle gange er det lidt mere kompliceret, men det er noget af det, vi kan, hos Brdr. Dyrner. Ved at kombinere, sparer du penge og får et bedre resultat. 
Vores råd er også, at det er nu – her i vintertiden – at du bør overveje det. Til foråret er alle i gang, og så stiger priserne næsten med garanti. Så du kan få en fordel ved at handle nu.

Ring eller skriv til os på telefon 3131 3200 eller skriv på: jd@brdr-dyrner.dk

Vi ønsker et godt 2017 til alle vores kunder.