Nye vinduer i Greve

Bor du i Greve eller omegn, og trænger dine vinduer til at blive skiftet ud? Brdr. Dyrner er et tømrerfirma, der er eksperter til at udskifte og montere vinduer.

Vi klarer det hele for dig
Det eneste du skal gøre er at ringe til os, så leverer, monterer og reparerer vi dine vinduer. Vi er effektive, serviceorienteret og kvalitetsbevidste. Med os som din tømrer kan du være helt sikker på at modtage et professionel stykke arbejde, der ikke kommer til at skuffe. Vi er stolte over kun at have veluddannede og professionelle håndværkere hos os. Vi leverer nye vinduer i Greve hurtigt og smertefrit.
Desuden er vi medlem af Byg Garanti, som sikrer dig, at vi overholder alle gældende standarder for en dansk tømrervirksomhed. Læs mere om Byg Garanti her


Kontakt
Er du interesseret i at høre mere, om hvad vi kan gøre for dig så ring eller skriv ind til os, så vi kan vejlede dig eller komme med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os ved at udfylde vores email formular her på siden, eller ved at ringe til os direkte på telefon 31 31 32 00.

Vi udfører ...