Skal du have ny garage i Roskilde?

Vi laver din nye garage i Roskilde eller omegn
En flot garage eller carport er det første du ser ved et hus, og derfor kan det godt betale sig at investere i en flot og indbydende garage eller carport. Vi holder til i Greve, men vi har også mange tilfredse kunder i Roskilde, Karlslunde, Hvidovre og resten af Sjælland.

Din drømme garage
Vi laver både garager og carporte. Forskellen mellem de to er, at en garage er lukket til, hvor en carport er åben. Der findes mange forskellige typer garager og carporte, og materialet kan være alt fra træ til stål og sten. Det er oftest bedst, at en garage ikke skiller sig for meget ud fra resten af dit huset. Men i andre tilfælde gør det ikke noget, at den skiller sig ud, og er unik i både materiale og farve.

Vi kan både lave store og små garager med og uden isolering. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra design til materiale, og vi lytter også gerne til dine forsalg.


Kontakt os hvis vi skal stå for din nye garage i Roskilde
Du er mere end velkomme til at kontakt os for at høre mere. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan kontakte os ved at skrive til os via email formularen her på siden, eller ved at ringe til os på telefon 31 31 32 00.

Vi udfører ...