Energirenovering

Er I klar over at vi kan spare jer mange penge ved at energioptimere jeres bolig?
Vi hører hver dag om nye type nul huse eller sågar minus huse, der er så godt isoleret at boligejerne rent faktisk kan sælge deres overskuds energi til kommunen eller energiselskabet. Men lavt energiforbrug gælder ikke kun for nye typehuse, der er meget I kan gøre ved jeres "gamle" hus eller sågar lejlighed.

Efterisolering
Ved at efterisolere jeres bolig, er der adskillige penge at spare hvert år.
I 80'erne og 90'erne isolerede man tag og skunk med tyndere og mere utæt isoleringsmateriale.
I dag isolerer man med både tætte naturmaterialer og tykkere blokke isoleringsmateriale. Isoleringstyperne er mange, men det er en fordel at rådføre jer med en kompetent entreprenør der har kompetencer indenfor energioptimering.

At efterisolere tag og skunk er en af de bedste former for energioptimering. Al varme stiger mod luftet, og det er vigtigt at have både en god cirkulation i boligen, men især også et lunt loft således den betalte varme ikke nedkøles for hurtigt.
Vi isolerer med alle typer isoleringsmateriale og kan hjælpe jer med at vælge den type isolering der passer til jeres bolig.


Isolering af rør og vinduer
Udover at efterisolere tag og skunk, kan I med fordel også isolere rør i kælderen og vinduer i hele boligen.
Det er vigtigt man årligt tjekker om vinduerne er intakte, da en punkteret rude eller utæt karm, over tid, kan være en skjult "energirøver". Det er også vigtigt at alle rør holdes lune i en ellers kølig kælder.Ydermere kan rørtype også spille en vigtig rolle.
Vi kan hjælpe jer med at gennemgå både vinduer og rør, samt give et gratis bud på hvordan I kan energioptimere boligen helt generelt.


Kontakt os i dag
Vi er specialister i energirenovering / optimering, og vi har ligeledes et bredt netværk af specialister i diverse energiforbedringer.
Kontakt os i dag og få en total gennemgang af jeres bolig.
Vi kan lave en udregning der viser hvor meget I årligt kan spare af penge, ved at investere i en effektiv energioptimering.
Få en gratis vurdering - ring på 31313200.

Vi udfører ...